RSS

Коломойський погрожував Пінчуку відправити його на фронт, — The Independent

марта 16, 2015

Kolomoyskiy-bat1-500x348

 

Дніпропетровський олігарх Віктор Пінчук стверджує, що губернатор області Ігор Коломойський погрожував відправити його на фронт, якщо той не відкличе позов у лондонському суді.

Про це з посиланням на Пінчука у своїй статті про судову справу між олігархами у Лондоні пише британська газета The Independent.

Крім того, стверджує Пінчук, Коломойський звинувачував його у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе і проводив кампанію з дискредитації на каналі «1+1» також з метою змусити його відмовитися від позову.

У свою чергу Пінчук звинувачує Коломойського і його бізнес-партнера Геннадія Боголюбова у замовленні вбивства своїх адвоката і охоронця.

Поки що, пише газета, ці взаємні звинувачення не прийняті судом до уваги, але до них можуть повернутися після прийняття рішення у основній справі, яке очікується наступного січня.

Як відомо, Пінчук судиться з Коломойським у суді Лондона, звинувачуючи його у тому, що, прийнявши 143 мільйони доларів за Криворізький залізорудний комбінат, Коломойський відмовився віддати саме підприємство.

Наразі сума позову становить два мільярди доларів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

1 789 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям