RSS

Лещенко: індійський епізод – це не все, що у США є на Фірташа

мая 4, 2015

firtash2-300x236

 

Хабар Дмитра Фірташа індійському чиновнику – це не всі претензії, які США мають на українського олігарха, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема, до нього є питання щодо зв’язків із міжнародним злочинцем Семеном Могилевичем. Про це в ефірі «5 каналу» сказав народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко.

«У мене є знайомства на рівні ФБР – це колишній спецагент Ерл, який займався справою Лазаренка. Він розповів, що індійський епізод – це не все, що у США є на Фірташа, у них є набагато більше. Він натякав, що це прямо стосується Семена Могилевича», — розповів Лещенко.

Нардеп нагадав, що Могилевич — це міжнародний розшукуваний злочинець, який входить в топ-10 в питаннях організованих злочинних угрупувань.

«Він був пов’язаний саме з Фірташем, а вже зв’язки Путіна і Могилевича — це питання, які мають доводити правоохоронні органи Америки», — додав парламентар.

3о квітня 2015 року віденський суд відхилив запит США про екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа, де його підозрювали у хабарництві. Втім, рішення не набуло чинності через апеляцію, яку подала прокуратура Австрії. Сам Фірташ по закінченню судового процесу заявив, що планує повернутися в Україну. У той же час він не зміг уточнити конкретні терміни повернення, пославшись на процедурні питання.

620 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям