RSS

Брати Дубневичі розширюють свої мисливські угіддя до 136 кв. км

июля 7, 2015

Dubnevych1

Брати Дубневичі розширюють свої мисливські угіддя до 136 кв. км, «революція гідності» як зміна панів у владі, при тій самій системі дає свої результати, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Ярослав і Богдан Дубневичі хочуть збільшити мисливські угіддя у Пустомитівському районі на Львівщині на 2945 гектарів.

Про цей проект рішення Львівської облради пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно документів, ще в 2008 році ТОВ «Мисливське господарство „Зубр“ отримало 10700 га мисливських угідь у користування на 49 років. Зараз» ОХ «Зубр», хоче збільшити площу мисливських угідь у Пустомитівському та Перемишлянському районах до 13 645 га, що становитиме 15 % площі Пустомитівського району.

Щодо збільшення площі ТОВ «МГ» Зубр “юридичний відділ облради дав негативний відгук, оскільки згідно із законодавством, немає такої процедури як приєднання додаткової площі мисливських угідь

Крім того, відсутні погодження від органів місцевого самоврядування про надання в користування мисливських угідь, розташованих на території сіл Старе Село і Будько.

1 242 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям