RSS

Дружина судді Конституційного суду України Михайла Запорожця працює ватажком терористів ЛНР

августа 7, 2015

Zaporozec-Mihailo1

 

Журналіст і колишній працівник прокуратури Луганської області Сергій Іванов стверджує, що дружина судді Конституційного суду України Михайла Запорожця Ірина Запорожець працює на окупантів в “уряді «ЛНР».

Про це Іванов написав на своїй сторінці у Фейсбуці, зазначаючи, що особисто знає цю родину, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Міша Запорожець, якого я пам’ятаю ще з кінця 90-х. Чоловік моєї колеги по Жовтневій прокуратурі Луганська Іри Запорожець, яка потім зробила божевільну луганську кар’єру, чи не довічно ставши начальником обласного управління юстиції. У 2011-му Янукович презентував їй звання Заслуженого юриста», — написав Іванов.

Zaporozec-Mihailo2

Він зазначив, що на Луганщині, Михайло Запорожець зробив рак’єру з судді у  Ровеньках до судді Луганського апеляційного суду.

«Іра, яка до того часу примудрилася завоювати практично безмежну довіру таких різних людей, як Єфремов, Лавринович і Портнов, в найкоротші терміни зробила з чоловіка суддю КСУ, який 30 вересня 2010 року … подарував Україні Януковича, а 30 липня 2015 — його правонаступника», — написав Іванов.

Він додав, що коли почалася війна на Донбасі, Михайло вже жив у Києві, а Ірина залишилася у Луганську.

“Миша, трохи пропотівши після перемоги Майдану, дуже скоро упокоївся, побачивши, що нові господарі мало чим відрізняються від старих, як і вимоги, що пред’являються до нього особисто. Ірина теж знайшла другий шанс і стала заступником міністра юстиції терористичної організації «ЛНР», — написав Іванов.

2 064 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям