RSS

Суд по-новому залишив оточенню Януковича 31 тисячу гектарів для полювання. Схема

октября 23, 2015

Yarik-Yanuk1

 

Вищий госпсуд залишив мисливські угіддя площею 30,8 тис га у користуванні ТОВ “Мисливсько-рибальський клуб «Ярик».

Про це свідчить постанова суду від 6 жовтня 2015 року, повідомляє  Національне бюро розслідувань України.

Як зазначається, у лютому 2012 року Київська облрада припинила право користування вказаними угіддями Дубраво-Ленінському мисливському господарству Центральної ради товариства військових мисливців і рибалок збройних сил України і надала їх у користування ТОВ “Мисливсько-рибальський клуб «Ярик».

На підставі цього рішення Київське обласне та по місту Києву управління лісового та мисливського господарства уклало із фірмою договір, за яким клуб «Ярик» отримав у користування до 2061 року угіддя в межах Макарівського та Бородянського районів Київської області.

Наприкінці 2014 року обласна прокуратура звернулася до суду з вимогою визнати недійсними рішення облради і укладений з фірмою договір.

У березні цього року суд першої інстанції позов прокуратури задовольнив. Він виходив з того, облрада прийняла рішення за відсутності згоди більшості більшості сільрад, на ділянках яких знаходяться угіддя.

Засновниками ТОВ “Мисливсько-рибальський клуб «Ярик» є Костянтин Бабак, Костянтин Згара, а також партнер екс-нардепа Віктора Лозинського Вачаган Ростомян, член януковичівського клубу «Кедр» генерал-майор Василь Сапко (має найбільшу частку) і екс-депутат облради Володимир Забела. Керівником фірми є Віктор Євтушенко.

Вачаган Ростомян пов’язаний з Артуром Ростомяном, на якого після втечі Януковича було переоформлено нерухомість біглого президента на Оболоні.

765 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям