RSS

Пасинка Фірташа Сергія Калиновського, що вбив двох лишили під вартою

октября 23, 2015

Kalinovskyi-Sergyi1

 

 

Апеляційний суд Києва залишив під вартою екс-пасинка українського бізнесмена Дмитра Фірташа Сергія Калиновського, якого підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до двох смертей.

Таке рішення прийняла колегія суддів у четвер, 22 жовтня 2015 року, передає українська служба BBC, повідомляє sprotiv.org.

Захист Калиновського просив суд змінити запобіжний захід на домашній арешт. Він мотивував це тим, що його підзахисний потребує лікування, яке неможливе в ізоляторі.

Водночас прокурор зауважив, що Калиновський перебував у розшуку з 17 вересня 2007 року. Окрім того, він не відшкодував збитки потерпілим після ДТП, яку спричинив.

Крім того, прокурор додав, що підозрюваний відмовився пройти тест на алкогольне сп’яніння.

Також обвинувачення послалося на експертизу, яка показала, що швидкість автомобіля, яким керував Калиновський, не була близько 80 км за годину, як стверджує чоловік.

Адвокат підозрюваного просив суд заборонити фото- та відеозйомку журналістами судового засідання. Суд це відхилив. Калиновський стверджує, що не знав, що перебуває в розшуку.

Як відомо, 30 травня 2007 року тоді 22-річний Калиновський на новій BMW M6, яку нібито збирався купити, на великій швидкості скоїв ДТП на бульварі Шевченка у Києві. У результаті помер 38-річний водій ВАЗ-21011 – прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, а також супутниця Калиновського Анастасія Броннікова.

Калиновський тоді потрапив у лікарню, а потім з неї утік й зник. Його навіть не змогли допитати тоді. Калиновський перебував у міжнародному розшуку із 2007

Калиновського затримали 29 вересня за рух по зустрічній смузі у Дарницькому районі. Порушник не показував поліції своїх документів.

Правоохоронці ідентифікували його завдяки фотографії, опублікованій в інтернеті.

789 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям