RSS

Стало відомо за що по-новому затримало СБУ мафіозі Корбана. Документ. Відео

ноября 4, 2015

Korban-Gennadyi6

 

Жоден з суддів отого провінційного палацу правосуддя у Чернігов не взяв на себе сміливість ухвалити законне рішення про взяття під варту суперкрутого мафіозі Геннадія Корбана. А звістка про те, що снайпер тричі вистрілив у кабінет Віктора Шокіна, напевно, взагалі не залишила сухими жодні судівські підгузники.

Водночас правових підстав для арешту Корбана у суду було більш чим достатньо, повідомляє Національне бюро розслідувань України. Корбан проходить у справі «захоплення заручника», його підозрюють в організації викрадення працівника дніпропетровської міськради Величка та нинішнього народного депутата Рудика. Викрадення людей у всьому цивілізованому світі — це найважчий злочин.

3 листопада 2015 року бійці спецпідрозділу «Альфа» СБУ не дали втікти звільненому заляканними суддями мафіозі при виході із чернігівського суду і відвезли у Київ.

Національному бюро розслідувань України вдалося отримати витяг з поточного кримінального провадження. Кримінальнику інкримінують частину 3 статті 157 Кримінального кодексу України.

Korban157ch3

Раніше журналіст Андрій Дзиндзя опублікував відео шокуючої поведінки Корбана щодо членів виборчкому. Мафіозі кричить «Встань, я лідер партії», матюкається та жбурляє книгу.

“]

1 274 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям