RSS

Ірина Луценко з БПП встановила рекорд з кнопкодавства у Раді — одразу за 4-х. Відео

декабря 11, 2015

Lutsenko-Irina3

 

Ірина Луценко встановила рекорд фракції БПП з фальсифікації голосування у Верховній Раді, повідомляє sprotiv.org.

На засіданні 9 грудня 2015 року вона кілька разів голосувала одразу за 4-х депутатів.

«Минулого сесійного тижня я вказував так званим „новим обличчям“ на кнопкодавство їхньої колеги Ірини Луценко. Тоді у них чи-то часу не було зупинити фальсифікації, чи-то бажання вже вичерпане. А як відомо безкарність породжує нові ще більші злочини. І історія з Іриною Луценко це підтверджує. Цієї середи вона вже тиснула кнопки одразу за 4-х», — пише у своєму блозі журналіст Олексій Братущак.

“Мені ще не доводилося бачити цього року такої «результативності» депутатів. Тому Ірина Луценко є реальним претендентом на звання «Фальсифікатор року», — іронізує Братущак.

Ірина Луценка була не єдина хто фальшува результати голосування у Раді 9 грудня цього року. Неодноразово протягом дня кнопки за двох тиснув депутат БПП, який схожий на Михайла Кобцева.

Протягом усього часу боротьби з фальсифікаціями/кнопкодавством у сесійній залі пропонувалися різні варіанти боротьби з цим ганебним явищем.

Олексій Братущак вважає, що картка для голосування має стати ще й електронною перепусткою для депутатів до будівлі Ради під куполом. Лише у випадку проходження до будівлі через пункти пропуску картка активується для голосування. Без цієї картки депутати не матимуть змоги ані увійти, ані вийти з будівлі.

«Ідеальним був би варіант, щоб пункти пропуску стояли на вході до сесійної зали. Тоді б картка спрацьовувала б лише у разі, коли депутат перебуває у сесійній залі», — зазначив Братущак.

2 034 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям