RSS

Медведчук представляє на переговорах ДНР і ЛНР, — ОБСЄ

января 12, 2016

Medvedchuk-Victor7-500x435

 

Українці щодня платять за таку зрадницьку політику своєми життями на фронті.

Віктор Медведчук 23 червня 2014 року, представляв на мирних переговорах самопроголошені «Донецьку народну республіку» (ДНР) і «Луганську народну республіку» (ЛНР).

Про це повідомляла прес-служба Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), інформує Національне бюро розслідувань України.

«У Донецьку спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зустрілася з міністром інформації» так званої «Донецької народної республіки», який повідомив місії, що Віктор Медведчук, який раніше обіймав посаду голови Адміністрації колишнього Президента Леоніда Кучми, був нещодавно призначений в якості представника від ДНР і так званої «Луганської народної республіки» для переговорів з урядом за посередництва ОБСЄ”, — йдеться в повідомленні.

Раніше в Раді національної безпеки і оборони України відмовилися говорити, яку сторону на тристоронніх переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі становлять лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук і нардеп від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич.

3 червня 2014 року в Донецьку відбулися мирні переговори у форматі «Україна-Росія-ОБСЄ». Їх проводили другий Президент України Леонід Кучма, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, представник ОБСЄ, а також громадянин Росії, «прем’єр-міністр» ДНР Олександр Бородай і нардеп-сепаратист Олег Царьов.

Раніше президент Росії Володимир Путін привітав інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху «Український вибір» Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську.

1 582 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям