RSS

Cуддю-хабарника Ігоря Зварича випустили з в’язниці. Подробиці

января 17, 2016

Zvarych-Igor1

 

Хабарник Зварич вийшов на свободу у вівторок, 12 січня 2016 року. Також відомо, що «суддя-колядник» повернувся до Львова, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Інформацію про те, що Зварич уже на свободі підтвердив журналістам і син екс-судді.

«Так, його звільнили цими днями», — лаконічно відповів Віктор Зварич.

Повідомляється, що Зварича звільнили начебто за «законом Савченко», за яким день, проведений в СІЗО, у випадку винесення обвинувального вироку, вважається двома днями ув’язнення.

Нагадаємо, що кримінальну справу стосовно екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича було відкрито ще у 2008 році.

Під час обшуку у кабінетах і квартирах судді та його 6 колег, правоохоронцями було виявлено та вилучено 1 млн доларів і 2 млн гривень.

Тоді Зварич сказав, що гроші, які були знайдені у його кабінеті, це не що інше, як результат традиційного народного обряду «колядування». Знайдені кошти, він збирався передати церкві, щоб допомогти потребуючим.

Водночас, гроші, які було виявлено у кабінетах його колег, за словами Зварича,  призначалися буцімто на ремонт приміщення суду, де він працював.

20 вересня 2011 року Оболонський районний суд Києва засудив екс-суддю й голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича до 10 років ув’язнення.

Під час ув’язнення Зварич написав книгу «Mein Kampf in Ukraine», презентація якої відбулася у 2013 році на Форумі видавців у Львові.

882 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям