RSS

Прочитавши декларацію #Тимошенко, сумчанин надіслав їй продуктовий набір. Подробиці

марта 12, 2016

Timoshenko-bidna1-500x338

 

Житель Сум Олександр Чеботарьов, дізнавшись, що за минулий рік Юлія Тимошенко отримала дохід тільки у вигляді депутатської зарплати в 6300 гривень, Олександр зглянувся над лідером “Батьківщини” і зібрав їй продуктовий набір.

Поклав в посилку гречку, рис, манку, макарони. Все разом із тарою заважило на 1,7 кілограма. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Вибачте, чим багатий … – написав він в доданому листі. – Їжте, Юліє Володимирівно”.

На перший погляд, презент досить скромний: 400 грамів манної крупи, стільки ж гречаної і рису, 450 грамів макаронів. Однак, якщо поглянути на норми споживчого кошика, які держава визначила для простого народу, то цілком навіть нічого. Адже там на місяць належить рису і гречки по двісті грамів, а макаронів всього триста. Так що дар, можна сказати, щедрий.

“Заробляєте ви, Юліє, 6300 гривень в місяць. Для Києва це мізерно мало. Зараз тяжко всім українцям, але, судячи з вашої декларації, вам теж нелегко, – звертається до Юлії Володимирівни Чеботарьов.

– Звичайно, те намисто з перлів до пупа та вишуканий одяг, в якому ви ходите на парламентські слухання, – вони не ваші. Друзі дали поносити”, – написав чоловік.

Нагадаємо, раніше у Тимошенко виявилася найнижча офіційна зарплата порівняно з іншими головами фракцій.

1 919 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям