RSS

Пашинський по-хамськи відреагував на критику європейців щодо рейдерського закону про спецконфіскацію

апреля 13, 2016

Pashinskyi-Sergyi7

 

Сергій Пашинський, один з авторів законопроекту про спецконфіскаціі, неадекватно відреагував на критику Ради Європи на адресу свого законопроекту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав редактор «Європейської правди» Сергій Сидоренко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Сьогодні ЕП опублікувала новину про оцінку Радою Європи законопроекту про позасудової конфіскації. Я не читав його, маю купу інших справ, але переглянув поверхово за висновками — там досить жорстка критика проекту», — заявив Сидоренко.

«Дуже швидко до нас зателефонував обурений Пашинський, з першого слова почав мені хамити і звинувачувати, спочатку навіть не назвавши себе. Дуже складно було з ним говорити після цього конструктивно, якщо чесно», — розповів подробиці редактор сайту.

Редактор передбачає, що у Пашинського такий імідж. «Не маю можливості з ним часто спілкуватися, але якщо це його звичний стиль розмови, то це цілком ймовірно», — зізнався Сидоренко.

У коментарі Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи говориться, що законопроект №4057 про позасудову конфіскацію в його нинішньому вигляді не може приймати Верховна Рада. Він суперечить багатьом вимогам Європейської конвенції з прав людини та протоколів до неї.

856 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям