RSS

В Ізраїлі затримали екс-міністра Едуарда Ставицького. Подробиці

мая 6, 2016

Stavytskyi-Eduard19

 

Колишній міністр енергетики намагався вилетіти в РФ під ім’ям Натана Розенберга, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Співробітники служби безпеки Ізраїлю «Шабак» затримали при спробі вильоту в Росію екс-міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Після затримання, в будинку Ставицького були проведені обшуки, в ході яких було вилучено закордонні паспорти Ставицького-Розенберга, $400 тис, 200 тис євро, коштовності і годинник на загальну суму $500 тис.

«Таким чином, спецслужби Ізраїлю вважають достатніми докази неправомірних дій з боку Ставицького, зібраних правоохоронними органами України», — повідомляє НБРУ з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, співробітники спецслужби проводили операцію в рамках кримінальної справи проти Ставицького за фактом легалізації (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом на території України.

У квітні Інтерпол оголосив у розшук екс-міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Два роки тому, колишнього міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького оголосили в розшук.

Восени 2014 року стало відомо, що Ставицький живе в Ізраїлі і змінив прізвище на Розенберг. У квітні ГПУ попросила Ізраїль передати Ставицькому повідомлення про підозру.

737 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям