RSS

Тесть Турчинова після Євромайдану відкрив італійський ресторан «Монтекі і Капулеті» у центрі Києва. Фото

мая 10, 2016

Turchinov-restoran1-768x393

 

Володимир Белиба та Ігор Тинний є співвласниками фірми, що володіє рестораном італійської кухні «Монтекі і Капулеті» у Печерському районі Києва.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За даними видання, ТОВ «Рест Ком 36» створене у 2013 році. Белиба вніс у статутний фонд підприємства 9,24 мільйона гривень, а Ігор Тинний – 7,56 млн грн.

У 2013 році компанія придбала нежилі приміщення площею 661 кв.м. на вул. Щорса 36-В. Ресторан відкрився у липні 2014 року.

Володимир Белиба – це тесть секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова.

Ігор Тинний має бізнес у сфері малої гідроенергетики («Акванова»), володіє рестораном «Прага», клубом «Caribbean Club».

Раніше він був співзасновником «Першої взуттєвої фабрики Київ» разом із Іваном Фурсіним, партнером Юлії Льовочкіної по банку «Кліринговий дім». Також Тинний очолює наглядову раду «Закарпаттяобленерго».

Кілька років тому литовське видання «Lietuvosdiena» повідомляло, що Олександр Турчинов може бути причетним до будівництва у Каунасі одного з найбільших дата-центрів у Східній Європі.

За даними видання, до будівництва була причетна компанія IT Fort із одним співробітником, яка спершу належала офшору «IT Invest Technologies Ltd.», а пізніше – вільнюській компанії «Ekonomikos Institutas» Тамари Белиби.

«Ekonomikos Institutas» і належна йому фірма «IT Fort» розміщені в одному й тому ж будинку – у Вільнюсі в Бізнес-Центрі Європа на проспекті Конституції», – йдеться у публікації.

В усіх трьох компаніях причетність до будівництва дата-центру в Каунасі або ж спростовували, або ж відмовлялися коментувати.

Разом з тим, в Україні віднедавна стало обов’язковим вказувати бенефіціарів компаній.

Відтак з’явилось підтвердження, що Тамара Белиба є кінцевим власником ЗАТ «Економікос Інститутас» (Вільнюс). Відповідні дані опубліковані в ЄДРЮО щодо ТОВ «МЦ-офіс», засновниками якого є вказана литовська фірма та Алла Козак, яка раніше була помічницею нардепа від «Народного фронту» Руслана Лук’янчука.

Також теща Турчинова є співзасновником українського ТОВ «Інститу економіки і права» разом з дружиною Турчинова Ганною, матір’ю секретаря РНБОУ Валентиною Турчиновою та Мирославою Лук’янчук, дружиною Руслана Лук’янчука.

847 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям