RSS

Ukrlandfarming домовився із експортно-імпортним агентством США про реструктуризацію кредиту, – Бахматюк

мая 12, 2016

Bahmatuk-4

 

Найбільший в Євразії агрохолдинг Ukrlandfarming домовився із  експортно-імпортним агентством США про реструктуризацію заборгованості за кредитом на суму майже $60 млн. терміном на 8 років.

Про це заявив голова Ради директорів Ukrlandfarming та основний акціонер холдингу (95% акцій) Олег Бахматюк, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Ukrlandfarming продовжує політику відкритості та прозорості у відносинах із кредиторами та інвесторами.  Наші плани фінансового оздоровлення та відновлення стійкого зростання є зазвичай консервативними і враховують не лише поточні, але й потенційні ризики для подальшого розвитку бізнесу. Це дозволяє нам успішно завершувати переговори про реструктуризацію боргових зобов’язань, а відтак зберігати виробничі потужності, робочі місця і потенціал для відновлення», — відзначив Олег Бахматюк.

«На черзі підписання угоди про реструктуризацію кредиту на суму 90 млн. доларів із експортно-імпортним агентством Канади, всі процедурні моменти вже узгоджено. На завершальній стадії  перемовини із європейськими експортно-імпортними агентствами   До кінця червня загальна сума реструктуризованого боргу сягне 1 млрд. 300 млн. доларів», — додав бізнесмен.

Раніше компанія вже досягла домовленостей про реструктуризацію залишку заборгованості за синдикованим кредитом Deutsche Bank та Sberbank на суму понад $200 млн., а також отримала згоду майже 100 % інвесторів єврооблігації компанії на суму $500 млн. під відсоткову ставку 2,5% річних зі строком погашення у березні 2018 року відстрочку платежів за купоном.

456 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям