RSS

«Права рука» Єфремова — Віктор Тихонов сплив у Криму та патякає, як Росія врятувала Луганськ. Подробиці

июня 10, 2016

Tihonov-Viktor1-500x375

 

Віктор Тихонов, який під час захоплення влади російськими диверсантами під виглядом «ЛНР» перебував у Луганську та приймав участь у сесії облради, заснував Кримське земляцтво луганчан, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Тихонов похвалився, що допомагає луганчанам-біженцям, які опинилися у Криму.

Він заявив, що у 2014 році заворушення у Луганську розпочав Єфремов.

«Я зрозумів, що колишній глава обласної адміністрації Єфремов з певною групою людей намагалися показати, що ми теж щось можемо», — сказав Тихонов.

Він також вважає, що «СБУ здали навмисно».

«Так і мене не залишає думка, що Луганське СБУ здали спеціально… Тобто, центр прийняття рішень був все-таки Київ. А потім провокаційні висловлювання, що тут „треба залишити випалену землю“, що це „сепаратисти“ …» — сказав Тихонов.

На його думку, Росія врятувала Луганськ.

«Я зустрічався з людьми, які мають якийсь вплив на Луганськ, намагаюся довести, що взявши владу в Луганську, треба, перш за все, займатися економікою … Луганськ і Донецьк без Росії явно б задавили, і сталася б різанина. Вирізали б просто донеччан і луганчан. Їх і так багато загинуло, багато людей розбіглося», — сказав Тихонов.

У той же час він визнав, що до Майдану призвів режим «сім’ї» Януковича.

«Працювали без будь-якої оглядки назад, своєю поведінкою вони готували і, по суті справи, виправдовували новий майдан. Обклали даниною всіх, працювали здебільшого виключно на себе. Ми вже бачили, що руйнується економіка, і Азаров це бачив, і люди, які працювали при ньому — відкрито намагалися говорити про це Януковичу, але він уже не чув. Він віддалив всіх, хто говорив йому правду. А далі, я думаю, він — як черговий український президент — потрапив під тиск преса американців, почав віддалятися від Росії, сподіваючись, що Америка нам допоможе», — сказав Тихонов.

Нагадаємо, Віктор Тихонов на Луганщині вважався найближчим бізнес-партнером та соратником Єфремова. У той час, коли Єфремов очолював Луганську ОДА, Тихонов був головою облради. Разом вони пішли у Раду та увесь час свого правління нав’язували на Луганщині ідеї «русского міра».

940 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям