RSS

«ВР не повинна дозволяти проходимцям», — Ірина Геращенко вимагає покарати Ігоря Луценка за безпілотник

июля 16, 2016

Rada-dikari1

 

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко вимагає у регламентного комітету покарати народних депутатів, які запустили безпілотник у сесійній залі, повідомляє sprotiv.org.

Вона вимагає від комітету розглянути “це порушення і на три дні позбавити права відвідувати засідання Верховної Ради” тих, хто запустив безпілотник.

“ВР не повинна дозволяти проходимцям, які випадково опинилися в сесійній залі, перетворювати вищий законодавчий орган на цирк, тому що подібне уявити в сесійній залі будь-якого європейського Парламенту неможливо. Цей літальний апарат коштує 3 тис. доларів, і сьогодні, коли щодня на фронті вбивають наших хлопців, це – ганьба людині, яка не на фронті, сюди його приносити. жувати гумку і посміхатися, — вважає Ірина Геращенко.

Нагадаємо, народний депутат з фракції «Батьківщина» Ігор Луценко запустив у сесійній залі ВР безпілотник. Це сталося під час розгляду законопроекту №2966-д про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Перед голосуванням за цей законопроект Ігор Луценко з ложі, де зазвичай розміщуються судді у сесійній залі, запустив дрон, чим викликав шквал емоцій у парламентаріїв.

У зв’язку з цим голосування не відбулося. Законопроект підтримало тільки 188 народних депутатів.

657 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям