RSS

Свободівець Юрій Левченко запропонував ввести кримінальну відповідальність за кнопкодавство

ноября 6, 2016

knopkodavam-ni1-500x312

 

З трибуни Верховної Ради України нардеп від ВО «Свобода» Юрія Левченка прозвучав заклик стежити за діями депутатів як Верховного, так і місцевих рад, щоб на кожних наступних виборах не повторювали власних помилок, вибираючи різних негідників. Про це повідомлє sprotiv.org.

«Парламентарі шляхом кнопкодавства „Опозиційного блоку“ та групи „Відродження“ протягнули два закони про сприяння забудовникам, що посилить вакханалію будівельної мафії. Попри мої звернення до спікера Андрія Парубія з вимогою переголосувати ці питання, він проігнорував порушенням регламенту», — зазначив Юрій Левченко з приводу голосування депутатів парламенту.

«Мало хто знає, але у Київраді обранці пішли далі — депутати більшості Кличка, фракції БПП та „Єдність“, навчили голосувати своїх помічників. Так, 27 жовтня на сесії Київради замість депутата Ігоря Кісільова з „Єдності“ голосував довірена особа та помічник Віктора Пилипишина В’ячеслав Боядін. На відео чітко видно, як депутат Яловий дає вказівку своєму помічнику голосувати, після чого показує на нього пальцем і хизується перед своїми колегами, мовляв, як ми гарно всіх надурили», — повідомив свободівець.

Цей В’ячеслав Боядин до того ж є помічником на громадських засадах депутата Верховної Ради від БПП, яка нам постійно розповідає про нові принципи і європейську Україну”.

«Я наполягаю на кримінальній відповідальності цих людей, бо вони порушили не один закон кримінального кодексу.
Такі дії, на думку парламентаря, це тотальне знущання над українцями, і щоразу владі вдається перевершити саму себе. Жодні закони не зупинять заможних ділків, поки люди їх обиратимуть», — додав Юрій Левченко.

521 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям