RSS

Генпрокурор #Луценко руйнує слідство навіть там, де воно було близьким до цілі

ноября 23, 2016

Lucenko-genprokuror1

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко дає змогу корупціонерам уникнути покарання.

Про це заявив глава парламентського комітету з протидії корупції Єгор Соболєв, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Через піар у Facebook, через намагання показати, „що я роблю“, генеральний прокурор руйнує слідство навіть там, де воно було близьке до цілі. Проблема в тому, що нинішнє керівництво держави сприяє, саботує, щоб ніхто – ані з організаторів, ані з виконавців – не відповів за Євромайдан. Це тому, що вони й надалі є партнерами в дуже великому бізнесі з обкрадання держави», — сказав Соболєв.

Соболєв нагадав, що досі на посаді залишається глава Центрвиборчкому Михайло Охендовський, прізвище якого знайшли в амбарній книзі Партії регіонів.

«Найстрашніше серед того, що не зробив Луценко, — він довго не підписував підозру на Онищенка, який за цей час встиг долетіти до Лондона, сказати там, що його політично переслідують, звернутися по притулок й отримати імунітет. Якби не було звернення щодо притулку, то було б можливим затримання через Інтерпол. Луценко фактично дав йому час, щоб той вирішив свої справи. Друга річ – справа Гречківського, коли генпрокурор відрапортував, що член ВРЮ взяв хабара. Минуло два місяці, а Гречківський спокійно працює членом ВРЮ, яка тепер ребрендується до Вищої ради правосуддя», — зазначив Соболєв.

1 107 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям