RSS

«Інцидент, коли #поліція перестріляла один одного, — закономірний і не останній», — експерт

декабря 4, 2016

police-new1-500x330

 

«Негайно зупинити діяльність МВС і НП „до з“ясування» усіх проблем треба було одразу ж після заяви Деканоїдзе «Мальчики не виноваті», яку вона зробила вже через кілька годин після ідіотської гонки Києвом за авто й умисного вбивства капітаном міліції підлітка, що сидів на пасажирському сидінні стоячої автівки «мажора» з Боярки”, — пише у фейсбуці Vassyl Laptiichuk. Про це повідомляє sprotiv.org.

«Те, що така заява є тиском на суд і слідство, то вже інша історія. Але керівник НП навіть не в голову не взяв, що ще навіть допиту учасників не відбулось і не завершено експертизу.

Тоді чомусь половина ФБ-користувачів кинулась „виправдовувати“ „дебіла з пістолетом“. І це оцінка нам, високою мірою поінформованій частині суспільства.

МВС і НП саме не знає, що робить, і навіть не координує операції із вірогідним застосуванням зброї.»Розвідники” НП («наружка») не знає, що не можна залишати сліди на снігові, коли сідаєш у засідку, й не повідомляє опергрупу карного розшуку, що їх «захопили» не грабіжники, а збройний підрозділ НП (Деп. держ. охорони НП); карний розшук, мабуть, ходить на завдання вночі в темних окулярах, бо не побачив, що «з того боку» — люди у формі НП з АКСУ, що рухались від машини НП з проблескованими маячками.

Черговий інцидент, коли поліція перестріляла один одного, — закономірний і не останній.

Якщо щось не починати міняти.

Принаймні, міністерство повинен очолювати не інженер-підприємець, «головним радником» бути — не філософ (Геращенко), а НП — не горласта вихователька з Грузії.

Проте, переконаний, це прямий наслідок всенародного кретинізму, коли більшість від тих, хто прийшов на виборчі дільниці 2,5 роки тому, проголосували за злодія, котрий, власне, нічим крім грошового й переважно нелегальнго наповнення сімейних сусєків, не займається. А ви, дурні, стріляйтеся.

Шкода, якщо ті, що загинули, або їхні батьки-дружини, голосували не за олігархат”, — пише у фейсбуці Vassyl Laptiichuk.

1 084 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям