RSS

#Ляшко образився, що йому не дали грошей за призначення Луценка і відставку Наливайченка? Буде створена ТСК

декабря 5, 2016

zrada-Rada1

 

Голова Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що заяви Онищенка можуть стати причиною глибокої політичної кризи.

Про це він заявив 5 грудня 2016 року під час погоджувальної ради парламенту, повідомляє sprotiv.org.

Він нагадав, що звинувачував Онищенка у політичній корупції та підкупах політиків ще раніше, однак реакції на це не було.

Він додав, що його фракція вимагає розслідування заяв Онищенка і вже підготувала проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з цього приводу.

«Коли колега Онищенко заявляє, що 70 депутатів парламенту беруть гроші щомісяця від 20 до 100 тисяч доларів, коли народний депутат Онищенко, корупціонер, заявляє, що голосування (за) генерального прокурора (Юрія Луценка) було за гроші, відставка голови Служби безпеки (Валентина) Наливайченка була за гроші і цілий ряд інших законів голосувалися за гроші – і ви хочете мені сказати, що ми маємо не звертати на це уваги?» – сказав Ляшко.

Як відомо, у статті в газеті Independent, яка належить російському олігарху Лєбєдєву, Онищенко заявив, що заплатив за своє депутатство 6 млн доларів високопоставленому парламентарієві. Також він стверджував, що на прохання високопоставленого чиновника протягом 10 місяців здійснював дискредитацію уряду Яценюка, витрачаючи на це 3 млн доларів на місяць.

753 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям