RSS

Українці обурюються цинічною пропозицією Насирова обмежити покупки в Інтернеті через відправлення. Обіцяють новий #Майдан

декабря 8, 2016

Maidan-new1-500x331

 

 

У прагненні вибити з суспільства якомога більше податків на порожньому місці ДФС взялася за покупки українців в Інтернеті і зниження митного ліміту до 22 євро.

Це викликало гнівну реакцію громадськості, яка віднайшла в цьому не тільки спробу зробити гроші на найвразливішій частині населення — звичайних громадянах, а й повернення до «совка», коли все було для людей повне всіляких обмежень. Про це повідомляє sprotiv.org.

Крім того, користувачів соцмереж обурили хитрощі великих торгових мереж, які, фактично, пішли на змову з ГФС, ставши ініціаторами зниження безподаткового ввезення товарів в Україну через посилки до 22 євро.

Замість того, щоб стежити за контрабандою та проходженням товарів на митниці, пишуть користувачі, рітейлери і ГФС пішли самим безкарним шляхом.

У мережі запропонували оголосити бойкот великим інтернет-магазинам, які бажають за рахунок цього закону підвищити свої продажі за завищеними цінами, виступаючи посередниками між покупцем і продавцем.

Волонтер Давід Браун виступив з ініціативою організувати акцію протесту проти покупок товарів в інтернет-магазинах і компаній, які підтримали дану ініціативу і винесли її на розгляд КМУ.

Його пост за чотири години набрав більше 6 тисяч лайків і 3750 репоста. Користувачі мережі підтримали таку ідею Брауна. Також Давід опублікував посилання на петиції до президента і Кабміну із закликом підняти неоподатковуваний мінімум до 500 євро (сьогодні без податків можна ввезти товарів на суму 150 євро).

715 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям