RSS

Директора департаменту Нацбанка Сергія Шацького упіймали на одержанні хабаря у 25 тис доларів

февраля 3, 2017

Gontareva-Valerya5-500x500

 

Генпрокуратура викрила директора департаменту платіжних систем Національного банку України та трьох його спільників під час одержання 25 тисяч доларів хабара.

Про це розповіли у прес-службі ГПУ, повідомляє sprotiv.org.

За даними відомства, це була лише остання частина хабара. Голову департаменту затримали 2 лютого 2017 року під час одержання грошей. Разом з ним у схемі брали участь троє спільників, які виступали у ролі посередників. Один із вказаних осіб є громадянином Азербайджану.

Повідомляється, що керівник департаменту через посередників вимагав від директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю хабар на загальну суму 35 тисяч доларів у два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи «Платисервіс» та видачу вказаному підприємству відповідного свідоцтва.

Затриманому та його спільникам повідомлено про підозру. Вирішується питання про арешт затриманих.

За даними, що містяться на сайті НБУ, директором департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Нацбанку є Сергій Шацький.

Як повідомлялося, 24 січня Національний банк узгодив правила платіжної системи «Платисервіс» та видав платіжній організації цієї системи ТОВ «Платисервіс» свідоцтво.

Директором департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Сергія Шацького призначила голова Нацбанку Валерія Гонтарева.

390 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям