RSS

Наші герої, що перемогли путінських окупантів у запеклих боях за Авдіївку. Фото

февраля 8, 2017

hero-Avdiivka1-500x373

 

За минулі 10 днів оборони Авдіївки назву «72 ОМБР» дізналася вся Україна. Бійці ВСУ з цієї бригади героїчно обороняли Авдіївку, і не просто вижили, а перемогли в цій битві, повідомляє sprotiv.org.

В промзоні Авдіївки 72 ОМБР на чолі зі своїм командиром батальйону Олександром Вдовиченко перебувають з середини жовтня, однак 10 днів запеклих боїв за населений пункт вони запам’ятали найбільше. Фотографію бійців 72 бригади опублікував журналіст Роман Бочкала. Він повідомив, що хлопці їхали в Київ — 8 лютого 2017 року їх нагороджуватиме президент України.

Також журналіст повідомив, що бійці бригади скептично ставляться до розмірковувань про те, чому так активізувалися бойові дії. Учасники бачили спробу масованого цілеспрямованого прориву з метою взяття під контроль всієї промзони та Авдіївки. Бійці ВСУ сподіваються, що на час активність російських загарбників згасне і окрилені успіхом, знову рвуться в бій.

72-а окрема механізована Красноградсько-Київська бригада (72 ОМБр в/ч А2167) — регулярне формування Збройних сил України. Розміщується в місті Біла Церква Київської області. Створена в 2000 на базі колишньої 72-ї гвардійської механізованої дивізії.

В Авдіївці обстрілами російської артилерії зруйновано 52 будинки, є вбиті і поранені.

Також місія ОБСЄ зафіксувала рекордну кількість вибухів в зоні АТО, рахунок щодня вівся на тисячи.

259 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям