RSS

ОБСЄ засуджує підпали авто журналіста і двох телестудій в Україні. Подробиці

февраля 16, 2017

OBSE2-500x315

 

 

Представниця ОБСЄ з питань свободи медіа Дуня Міятович засудила нещодавні підпали автомобіля журналіста на Дніпропетровщині та приміщень телеканалів «М1» та «М2», повідомляє sprotiv.org.

За її даними, 12 лютого 2017 року у Кам’янському на Дніпропетровщині невідомі підпалили машину шеф-ректора місцевого видання “Город 5692” Сергія Гузя, 27 січня та 10 лютого зафіксовано неодноразові спроби підпалів студій музичних телеканалів “М1” та “М2” у Києві.

“Ці випадки повинні турбувати медійників і не можуть бути толеровані, — заявила Міятович. — Я вітаю той факт, що поліція почала провадження атаки на Серій Гузя, і я сподіваюсь, що цей випадок буде швидко і ретельно розслідуваний”.

Дуня Міятович нагадала, що 15 серпня минулого року зафіксовано випадок підпалу автомобілю журналістки Ксенії Зайцевої у Дніпрі, і закликала українську владу активізувати розслідування злочинів проти медійників.

Представник ОБСЄ з питань свободи медіа моніторить ситуацію щодо свободи слова у всіх 57 державах-учасницях ОБСЄ, повідомляє про порушення та сприяє повному дотриманню зобов’язань ОБСЄ зі свободи ЗМІ.

181 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям