RSS

Корупціонер-підрахуй #Охендовський, що отримував хабарі від регіоналів, зібрався за кордон і чекає вибачень від НАБУ

февраля 17, 2017

ohendovskyi-pidrahuy21

 

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський найближчим часом планує здійснити два відрядження.

Про це він заявив журналістам, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Одне з них буде в межах України, інше закордонне. Одразу хочу заспокоїти, можливо детективів НАБУ, що я обов’язково буду повертатися з усіх закордонних відряджень», – сказав він.

Охендовський зазначив, що буде нагадувати антикорупціонерам про їхні попередні дії і про порушення його конституційних прав «в абсолютно законний спосіб шляхом активної участі в досудовому розслідуванні за частиною 2 статті 372 Кримінального кодексу України, а саме щодо факту незаконного притягнення до кримінальної відповідальності».

Прес-служба ЦВК також повідомляє, що Охендовський чекає на рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про закриття провадження відносно нього «за відсутністю події кримінального правопорушення.»

«Якщо, усвідомивши з рішення суду протиправний характер усіх своїх дій відносно мене, вирішить вибачитись і НАБУ – будь-ласка – такі офіційні вибачення приймаються до 15 години 30 хвилин п’ятниці 17 лютого», – заявив також глава ЦВК.

Як повідомлялося, 15 лютого глава антикорупційної прокуратури Назар Холодницький продовжив термін досудового розслідування стосовно Охендовського.

13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили голові Центрального виборчкому про підозру в отриманні великих хабарів від партії регіонів. У зв’язку з цим САП звернулася до суду з проханням усунути Охендовського від займаної посади. Проте в грудні 2016 року Солом’янський районний суд Києва відмовився це зробити.

573 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям