RSS

#Савченко: «Я постреляла с ДНРовцами на учебных стрельбах — они отличные ребята», «Лучше бы Украиной управлял Путин, а не Порошенко»

февраля 27, 2017

Savchenko-separsha1

 

25 лютого 2017 року народний депутат (обрана по спискам разом з Юлією Тимошенко) Надія Савченко вдруге побувала в Макіївці для того, щоб відвідати в одній з виправних установ українських полонених.

Про це заявили в прес-службі так званого «уповноваженого з прав людини в ДНР» Дар’ї Морозової, – повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Сьогодні відбувся спільний візит в Макіївську виправну колонію уповноваженого з прав людини Дар’ї Морозової і українських громадських діячів – Надії Савченко та Володимира Рубана», – йдеться в повідомленні.

Засоби масової інформації на захід запрошені не були.

У прес-службі додали, що Надії Савченко та Володимиру Рубану була надана можливість «поспілкуватися з усіма українськими силовиками і особисто переконатися в тому, що умови їх утримання повністю відповідають всім міжнародним нормам».

При цьому Дар’я Морозова стверджує, що частина українських полонених висловила небажання повертатися в Україну.

В той час блогер, воєнкор, офіцер ЗСУ, більше двох років в АТО, що пише під ніком Капітан Прайс звернув увагу на інтерв’ю, яке опублікував сепарський паблік про Надію Савченко після візиту в Донецьк.

«Я постріляла з ДНРівцями на навчальних стрільбах – вони чудові хлопці» – рашистський паблік одразу опублікував шокуюче інтерв’ю Савченко.

606 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям