RSS

Військовий стан матиме негативні наслідки для України, – нардеп Сергій Висоцький. Подробиці

февраля 28, 2017

voen-stan1

 

Військовий стан необхідно було вводити відразу після того, як Росія вдерлася на територію Україну. А зараз це буде мати лише негативні наслідки.

Про це під час свого інтерв’ю заявив народний депутат Сергій Висоцький, повідомляє sprotiv.org.

Він зазначив, що досі не сприймає того, що в Києві відбуваються дискотеки та гуляння в той час, коли на фронті гинуть українські солдати. Це не дає людям відчути, що в країні дійсно йде війна. Висоцький вважає, що люди після офісу повинні ще пару годин працювати на заводі, тоді це протверезить націю.

Разом з тим політик заявив, що в даний час введення військового стану лише погіршить ситуацію, оскільки Україна може втратити міжнародну допомогу.

Він заявив, що війна поступово переходить в економічну і політичну сфери. Висоцький зазначив, що Україна змарнувала час, коли можна було вводити військовий стан, оскільки зараз через це країна може втратити ту допомогу, яку їй надає міжнародна спільнота.

«Як змогли – так вижили. Коли танкова колона вдирається в Харківську область – це ситуація. Коли є проксі-війна, позиція міністерства про „ефективний контроль“, розбрід і хитання в міжнародній спільноті, відсутність єдності в якихось світових питаннях, то робимо собі ведмежу послугу цим військовим станом», – сказав він.

222 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям