RSS

Раду захопили поліцаї, що стріляли в нардепа Парасюка та його помічницю. Сироїд закрила засідання. Фото

марта 15, 2017

rada-policai1-500x356

 

Верховна Рада в середу не змогла провести засідання, повідомляє sprotiv.org.

Нардеп Юрій Береза ​​з трибуни звернувся до головуючої Оксані Сироід з проханням пустити в зал поліцейських, які напередодні відкрили вогонь з автоматів по Володимиру Парасюку та його помічниці на блокпосту в Слов’янську.

“Я хочу запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє собі вести по відношенню до правоохоронців. Там все люди, які пройшли війну, всі поранені. Тому я прошу, пані голова, пустити в зал і надати право на виступ бійцям Національної гвардії і представникам Національної поліції “, — заявив Береза.

Після цього в зал Антон Геращенко незаконно завів людей у ​​формі, а Сироїд, ще не дала на це дозвіл, оголосила ранкове засідання закритим.

Нагадаємо, що згідно з регламентом Верховної Ради, під час пленарного засідання в залі засідань не можуть перебувати особи, які не є народними депутатами, за винятком особи, яка супроводжує народного депутата-інваліда, та працівників апарату Верховної Ради, що виконують функцію з обслуговування пленарних засідань.

Особи, запрошені на пленарне засідання Верховної Ради, можуть перебувати лише на відведених для них в установленому порядку місцях.

287 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям