RSS

#СБУ бездіє. #Савченко на допиті підтвердила, що брала участь у стрільбах разом з путінськими бойовиками

марта 19, 2017

Savchenko-separsha1

 

Служба безпеки України провела допит народного депутата Надії Савченко у зв’язку з її перебуванням на окупованій території. Про це розповів на телебаченні голова СБУ Василь Грицак, повідомляє sprotiv.org.

«На більшість питань, які ставив слідчий, вона, посилаючись на ст. 63 Конституції, відмовлялася відповідати. Але водночас підтвердила факти, оприлюднені в ЗМІ, про участь у стрільбах разом з учасниками незаконних збройних формувань», — зазначив Грицак.

Разом із тим, за його словами, СБУ перевіряє також інформацію про підбурювання з боку Савченко військовослужбовців Збройних Сил України до акцій непокори.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко заявляла, що не вважає ватажків «ЛНР» і «ДНР» Плотницького і Захарченка терористами.

«Для мене Захарченко і Плотницький не є терористами. Треба відкрити військовий статут, правила ведення війни і почитати, що таке тероризм. Ні, терористами вони не є. Є чітко визначений набір понять того, що вважається тероризмом. Там є частина сепаратистів і частина колаборантів. Є частина окупованого населення», — говорила нардеп.

СБУ досі не внесла до парламенту подання про зняття депутатської недоторканності з зрадниці України Надії Савченко, якій за перебування у полоні звання Героя України присвоїв президент-колаборант Петро Порошенко.

434 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям