RSS

Розвозилися гроші, роздавали безкоштовний алкоголь, — #Наливайченко обурений фальсифікацями виборів до ОТГ

мая 3, 2017

poroshenko-ohendovskyi1-500x352

 

«Хочу сказати виборцям: люди, схаменіться! Майте розум і гідність не продаватися! Хочу сказати ділкам від влади і ділкам від виборів: зупиніться! Одного дня кожен з вас відповість за всі скоєні злочини!» — написав політик у своєму фейсбуці, повідомляє sprotiv.org.

«Порушення на виборах до об’єднаних територіальних громад України 30 квітня цього року були зухвалими, показовими, цинічними», — написав політик на своїй сторінці у фейсбуці.

Тотальний підкуп виборців, тиск на кандидатів, в тому числі – адміністративний, і їхнє залякування, перекуп кандидатів, злива бруду в пресі, фейкові листівки, — ось перелік «технологій», які використовувалися під час кампанії і самих виборів, зауважив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

«У той час, як розвозилися гроші, роздавали безкоштовний алкоголь, особливо «кмітливі» орали городи для виборців, роздавали добрива і отруту проти шкідників! Ми будемо добиватися справедливості, як би важко не було: позиватися, доводити, вимагати кримінальної відповідальності за злочини на виборах, не мовчати!» — наголошує політик.

Також лідер Руху «Справедливість» подякував своїй команді, «яка, попри злочинні дії влади і потурання порушенням, масу інших штучних перешкод з боями пробивається до місцевих органів влади: від учора маємо наших представників в ОТГ на Черкащині, Рівненщині, Чернігівщині, Закарпатті, Франківщині. Дякую кожному українцю, який підтримав наших кандидатів!».

Звернувся Наливайченко й до тих, хто фальсифікували результати, займалися підкупом, розгортали проти конкурентів брудні інформаційні кампанії: «Ви — дно! Дно влади, дно принципів і цінностей, дно сьогоднішнього дня і майбутнього!». Лідер Руху «Справедливість» обіцяє, що разом зі своєю командою буде добиватися покарання за порушення Закону, бо мають на руках купу доказів.

Перемогу на цих виборах у більшості ОТГ отримали висуванці від БПП.

250 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям