RSS

#Зрада. #Порошенко заблокував виробництво української крилатої ракети?

мая 3, 2017

poroshenko-turmi1

 

Сергій Бондарчук стверджує, що Петро Порошенко, прийшовши до влади, фактично заблокував виробництво української крилатої ракети, на 100% створеної з вітчизняних комплектуючих. Про це пише журналіст Galya Plachynda у своєму фейсбук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Бондарчук також стверджує, що ми – одна із семи країн світу, котра володіє подібними технологіями. Випробування ракети відбулося іще в березні 14-го. І якби, заявляє Бондарчук, за ці три роки ракета надійшла на озброєння української армії, результат українсько-російської війни був би інакшим, аніж зараз… Якщо це справді так, гадаю, ситуація довкола української крилатої ракети (та й не лише її, а й цілої низки вітчизняної техніки, яка так і не надійшла на озброєння в Українську армію) повинна стати предметом детального розслідування відповідними органами. А керівник держави, який під час війни заморожує розробку й виробництво вітчизняної зброї – як мінімум, повинен відповісти за це перед своїм народом», — пише Плачинда.

Бондарчука зараз розшукує Інтерпол.

Він persona non grata в Росії – за постачання озброєнь до Грузії під час російсько-грузинської війни.

«Постмайданна» прокуратура відкрила проти нього кримінальне провадження, підозрюючи у незаконному привласненні 7,5 мільйонів доларів, однак він називає сьогоднішніх прокурорів нікчемами і постить у Фейсбуці свої фото з лондонських пабів.

Бондарчук став депутатом у 2002-му, від блоку Віктора Ющенка, онак за одну каденцію змінив чотири парламентські фракції.

Входив у керівництво партії «Наша Україна», однак став ініціатором її розпуску.

Бондарчук – офіцер СБУ, який говорить, що в Україні до сих пір правлять бал КДБісти.

421 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям