RSS

Нардеп #Лещенко заявив, що за ним стежать

мая 15, 2017

Leshenko-Sergyi3

 

Народний депутат розповів, що якийсь «медіа-ентузіаст» володів інформацією про його закордонну поїздку, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нардеп Сергій Лещенко заявив, що спецслужби відслідковують його пересування і в оперативному режимі передають цю інформацію особам, що медійно обслуговують владу для подальших провокацій. Про таке парламентар написав у себе у Facebook.

За його словами, у п’ятницю, 12 травня 2017 року, біля дому, де він орендує квартиру, він помітив людину, яку він назвав «медіа-ентузіастом, що працює на владу по виконанню політичних замовлень».

«На мій подив, він не тільки знав, коли я з’явлюся біля будинку, але навіть знав, звідки я прилетів годину тому. А прилетів я зі Стамбула. Після чого прозвучали питання — чи зустрічався я в Стамбулі з Портновим; звідки у мене гроші на польоти в Стамбул; скільки коштує оренда квартири; як просувається ремонт; скільки ми платимо домробітниці за вигул собаки Вуді та інший треш. Правда полягає в тому, що ремонт ми не робимо, домробітниці у нас немає, а я дійсно летів транзитом через Стамбул», — написав Лещенко.

Депутат вважає, що інформація про його перебування у Стамбулі стала відома «медіа-ентузіасту» через інформацію зі спецслужб.

«Це черговий випадок, коли інформацію про пересування людей, які борються з системою, спецслужби в режимі реального часу передають медіа-служака влади, які потім, за чисто російською технологією, апробованою на Навальному (російському опозиційному політику правого спрямування – ред.), влаштовують різні дешеві провокації з ловлею під дверима квартири, пікетуванням, обзвоном сусідів і так далі. Аналогічний випадок минулого тижня стався з Ustinova Alexandra з Центру протидії корупції, яку по прильоту зустрічали в аеропорту ця ж бригада медіа-санітарів СБУ. Трохи раніше фейковий мітинг проводили під будинком Vitaliy Shabunin. Все це смердить не дуже приємно і нагадує прийоми 2003 і 2013 року. Але нічого — пережили тоді, переживемо і зараз», — певен народний обранець.

173 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям