RSS

Колаборант #Порошенко розповів про російську футболку сина. Фото

мая 15, 2017

Poroshenko-Russia1

 

Президент Петро Порошенко заявляє, що вже поговорив із сином Михайлом, який вдягнув футболку з російською символікою на Хеллоуін, в якості театралізованого дійства, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Про футболку. Я дійсно побачив цю фотокартку, я її не бачив раніше. Це фотокартка з private Instagram, вона стосується ночі на Хеллоуін – і це був вертеп», – сказав колаборант, який платить податки РФ, на прес-конференції 14 травня 2017 року.

«Вертепна природа: хтось малювався чортом, хтось одів цю футболку. Там зображені 14-15-річні хлопці, які на Хеллоуін вирішили, що можлива така поведінка. Вони не є політиками», – наголосив Порошенко.

«Я розцінюю – навіть у вертепі, навіть на Хеллоуін – таку поведінку абсолютно неприйнятною. З цього приводу в мене була розмова з моїм 15-річним сином. Я вас запевняю, я знайшов правильні слова для того, щоб він все зрозумів», – заявив президент.

Як відомо, нещодавно в соцмережах гудів скандал стосовно того, що син Порошенка засвітився у тенісці з надписом RSSIA (Russian Summer School of Institutional Analytics) в Instagram Сергія з Росії, який уже закрито. Сам товариш Порошенка-молодшого має знімок у подібному реглані з написом «Russia».

377 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям