RSS

У привітанні щодо безвізу колаборант #Порошенко забув про #Крим і #Донбас. Фото

мая 16, 2017

poroshenko-zabuv1

 

Президент поділився з українцями цілями на майбутнє, повідомляє sprotiv.org.

Президент України Петро Порошенко, надихнувшись 3-х річним процесом введенням безвізового режиму, вирішив поділитися радістю зі своїм народом. Щоправда, зробив це трохи обмовившись або ж обмовку можна списати на недопрацювання співробітників АП.

Глава держави написав у своєму Twitter: «Моя мета, щоб Україна стала членом Шенгенської зони, і від Харкова до Лісабона можна було проїхати без зупинок на кордонах».

У коментарях, треба сказати, ейфорії не розділили. Користувачі, м’яко кажучи, не зрозуміли, чому президент списав з рахунків Крим і Донбас. Адже набагато краще було проїхатися, як пише Порошенко, не від Харкова, а Севастополя чи Луганська. Тому користувачі мережі зробили висновок, що президент не сподівається повернути окуповані агресором території.

Ще частина користувачів нагадала главі держави, що ще сто років тому українці жили на всій території північного Кавказу, і ніхто не буде проти повернення Кубані, Слобожанщини та Краснодара. Але поки, якщо вірити Петру Порошенку, доведеться задовольнятися кордоном вздовж Харкова.

259 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям