RSS

Пріоритетом для #СБУ є безпека «лавок Рошен», – нардеп Андрій Білецький

мая 17, 2017

Roshen-krov1-500x332

 

Засновник полку «Азов» Білецький обурений бездіяльністю працівників СБУ у розслідуванні резонансних злочинів, повідомляє sprotiv.org.

Пріоритетом для Служби безпеки України є запобігання провокацій проти магазинів «Рошен».

Про це написав народний депутат Андрій Білецький на сторінках «Української правди».

«Нарешті, сьогодні стало зрозуміло, що є пріоритетом для української Служби безпеки: вони запобігли провокаціям проти магазинів „Рошен“! Ось для чого українці витрачають більше 6 млрд гривень на рік. Задля попередження провокацій проти сліпого трасту, до якого, як відомо, наш Гарант немає жодного відношення», – заявив Білецький.

Він зазначив, що відомство не цікавить ні вбивство депутата Держдуми Дениса Вороненкова і журналіста Павла Шеремета, ні підрив складу у Балаклії.

За словами Білецького, йому байдуже на забезпечення безпеки «лавок Рошен» від провокаторів.

«Мені дуже хотілось би, щоб СБУ відповідала на серйозні виклики, які стоять перед нашою країною, і відповідала за власні прорахунки і своїх співробітників. В іншому разі, нехай назвуться Службою Безпеки Сліпого Трасту. І нехай їх діяльність оплачується фірмою „Рошен“, а не народом України», – додав нардеп.

Нагадаємо, СБУ стверджує, що запобігла замовним акціям протесту біля магазинів президента Петра Порошенка Roshen, які готували екс-народні депутати від «Партії регіонів» Андрій Клюєв та Володимир Олійник, а також лідери «Антимайдану».

Зокрема, Грицак заявив, що проплачені акції протесту з метою дискредитації Порошенка мали проходити біля магазинів і фабрики Roshen у Києві. Називатися ці акції, за його словами, повинні були «Цукеркові бунти в магазинах Roshen».

До організації цих заходів, як стверджує очільник СБУ, Клюєв та Олійник, а також лідери «Антимайдану» Олександр Зінченко і Юрій Кот залучили декількох громадян України.

За словами Грицака, СБУ задокументувала декілька таких протестних акцій. Її учасники дали свідчення в рамках розслідування цієї кримінальної справи.

384 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям