RSS

Мати нардепа-ляшківця Лозового на зарплату педіатра скуповує елітне житло у столиці

мая 21, 2017

Lozovyi-Andryi1-500x319

 

Після початку політичної кар’єри сина Оксана Лозова обзавелася величезними сумами грошей, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Мати народного депутата від «Радикальної партії» Андрія Лозового Оксана Лозова, яка працює педіатром у Рівному, за останні кілька років купила елітну нерухомість у Києві.

Про це розповів журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook.

За словами журналіста, Лозова 25 вересня 2014 купила квартиру на Печерську – вул. Звіринецька, 47, кв. 4. Якщо звернути увагу на дати, то стає очевидно, що жінка придбала квартиру за місяць до початку депутатських повноважень сина.

Потім, 17 грудня 2014 року Лозова купила собі квартиру в місті Рівному – вул. Відінська, 5В, кв. 184. На досягнутому жінка не зупинилася і 6 червня 2016 року придбала ще одну квартиру на Печерську – вул. Коновальця Євгена, будинок. 36-Е, кв. 260, площа якої становить 106,6 кв. м. Можлива вартість подібної квартири на Печерську повинна становити 3 330 184 гривень.

Генеральна прокуратура підготувала подання в парламент на одержання згоди на притягнення до відповідальності нардепа Андрія Лозового з фракції «Радикальної партії».

389 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям