RSS

Путін готує у серпні велику війну проти України, – військовий експерт

июня 12, 2017

Putin-ubludok1

 

Росія повним ходом готується до повномасштабної регіональної війни. Найімовірніше, що війська РФ готуються до нових боїв в Україні.

Таку думку в інтерв’ю висловив російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Він звернув увагу на навчання «Захід-2017», які передбачають розгортання особового складу нещодавно відтвореної 1-ї Гвардійської танкової армії Західного військового округу на території Білорусі. Експерт припустив, що в зазначених навчаннях візьмуть участь до півмільйона людей.

«Для Сирії це багато. Для Прибалтики – багато, і було б самогубством проти Заходу так щільно концентрувати війська, які можуть бути розстріляні, як армія Саддама Хусейна в Іраку. Залишається тільки Україна», – сказав Фельгенгауер.

Він уточнив, що сама масштабна війна може й не відбудуться, проте підготовка до неї відбувається.

«Контрольний термін тут – 15 серпня 2017 року. Тоді закінчується будівництво залізниці, яка йде в обхід України. Це дозволить перекидати танкові сили з Центрального військового округу РФ в Південний», – пояснив експерт.

Він зазначив, що мобільність російських військ дуже залежить від залізниці.

«Серпень – хороший час для початку великої війни. Але це, звісно ж, не означає, що великий регіональний конфлікт почнеться в серпні 2017 року», – наголосив Фельгенгауер.

559 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям