RSS

Аваковщина. У СІЗО повісили організатора побиття коханки Пашинського Тетяни Чорновол

июня 15, 2017

Chornovil-Tetyana15-500x332

 

Олега Нетребка, організатора нападу на журналістку Тетяну Чорновол під час Євромайдану, повісили у камері СІЗО. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Віталій Купрій, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Отримав сьогодні інформацію, що організатора нападу на Тетяну Чорновол, кримінального авторитета Олега Нетребка (прізвисько „Нетрик“) повісили у камері СІЗО!» — йдеться у його повідомленні.

Купрій стверджує, що ще під час Майдану він знав деталі цього нападу, оскільки один із його учасників був його сусідом з міста Кам’янське.

«Саме Нетрик найняв банду з мого рідного міста на виконання цього злочину», — пише нардеп.

«Вбивство Нетрика в камері очікуване, саме він міг розповісти про злочини правоохоронців під час Революції гідності. Деякі з них досі перебувають на посадах. Ключового свідка у справі Майдану зачищено!» — додав він.

Тетяна Чорновол перебуває у близьких статевих стосунках з нардепом Сергієм Пашинським. Цей мафіозі разом зі своїм спільником з МВС Арсеном Аваковим заволодів за шахрайською схемою нафтопродуктами Сергія Курченка, обікравши державу на мільйони.

972 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям