RSS

Активістів, які виїхали з України на нерозмитнених автівках, не пускають назад. Фото. Відео

июня 24, 2017

dodomu-avto1-500x333

 

Агітаторів за користування нерозмитненими автівками в Україні на кордоні не пускають додому, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Лідери громадської організації «АвтоЄвроСіла», які запевняли в законності пересування територією України на нерозмитнених авто, «застрягли» на кордоні. Повертаючись в Україну з Литви через Польщу, використовуючи митний перехід Рава-Руська, вони зіткнулися з неможливістю в’їзду на нерозмитненому автомобілі, на якому виїжджали з країни.

На поширеному в Facebook відео голова організації Олег Ярошевич та співголова Олександр Чернявський стверджують, що митники на Рава-Руській вимагають від них завіреної нотаріально довіреності на автомобіль. А таких документів у активістів немає. На них вже оформили карту відмови і склали протокол про непокору працівникам Держмитслужби.


Потерпілі планують оскаржити ці документи в суді та притягти митників до кримінальної відповідальності за перевищення службових обов’язків.
Разом із тим, за словами активістів, інший автомобіль, що зіткнувся з такою вимогою, без проблем пропустили на іншому митному переході.

495 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям