RSS

Кум Луценко заявив про ще одну кримінальну справу щодо редактора Гужви

июня 24, 2017

Lucenko-love-Poroshenko1

 

Глава ГПУ та кум президента Юрій Луценко розповів, що головний редактор фігурує у провадженні ДФС, де його звинувачують в ухиленні від сплати податків у розмірі 94 мільйона гривень. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«За версією слідства, пан Гужва у 2013 році як службова особа ТОВ „Вести-Масмедиа“ отримав поворотну фінансову допомогу в розмірі 94 мільйони гривень від фіктивного підприємства „МПП Ледис“. Джерелом походження вказаних грошових коштів виступала група компаній підконтрольних добре відомому Курченку», – говорив Луценко.

Генеральний прокурор наголосив, що ці кошти використовувалися для фінансування холдингу «Медіа». Незадовго до цього, редакція «Страны» заявила, що затримання головного редактора – це ще не кінець їхніх проблем.

З посиланням на свої джерела у правоохоронних органах, видання написало, що «податкову» справу Гужви спробують використати для захоплення домена «Страны».

«Домен будуть „віджимати“ через арешт компаній, пов’язаних зі „Страной“ у справі щодо ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі.

Головна мета всієї вистави саме отримання контролю над торговою маркою і доменом», – йдеться у новині на сайті видання.

Виглядає, що проблеми «Страны» тільки починаються.

147 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям