RSS

НАБУ направить до суду справу щодо хабарів підрахуя Охендовського від Партії регіонів

июля 4, 2017

pidrahuy2

 

На думку Ситника, у справі «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, крім Охендовського, будуть також інші підозрювані, повідомляє Український інформаційний портал.

Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що справа керівника Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського готова до передання до суду.

Про це він повідомив у ефірі одного з телеканалів.

«На думку детективів НАБУ, на мою думку, у справі щодо Центральної виборчої комісії достатньо доказів для передачі її у суд для розгляду по суті», – зазначив Ситник.

Голова НАБУ наголосив, що, крім Охендовського, у справі «чорної бухгалтерії» будуть також інші підозрювані.

«У нас є лише певні документи, які були передані генералом СБУ Віктором Трепаком: десята або сота частина цих „чорнових“ записів. Основна частина цих фактів розслідується під керівництвом начальника управління спеціальних розслідувань Сергія Горбатюка, і тому було прийнято рішення об’єднати ці розслідування. Виходячи з цього я думаю, що ряд підозрюваних з’явиться у ході цієї справи», – додав Ситник.

Крім того, НАБУ планує до кінця літа направити до суду ще 6-7 резонансних справ, зокрема, щодо глави Державної фіскальної служби Романа Насірова та екс-нардепа від «Народного фронту» Миколи Мартиненка.

145 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям