RSS

Путінський неонацист Олексій Мільчаков причетний до вбивства 40 українських військових

июля 6, 2017

Milchakov-Oleksyi3-500x330

 

Головною військовою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо громадянина Росії Олексія Мільчакова, який керував на Донбасі російським неонацистським батальйоном бойовиків «Русич».

Обвинувальний акт скеровано до суду для заочного розгляду, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Досудовим розслідуванням встановлено, що Мільчаков з червня 2014 року по серпень 2015 року у складі створеного ним незаконного озброєного формування, так званої «диверсійно-штурмової розвідувальної групи „Русич“ брав участь у складі терористичної організації „ЛНР“, сприяв веденню агресивної війни проти України», — йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Також вказується, що в результаті злочинних дій Мільчакова, а саме влаштованої ним засідки 5 вересня 2014 року неподалік селища Привітне Слов’яносербського району Луганської області загинуло близько 40 військовослужбовців батальйону «Айдар» та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Зазначається, що українським законодавством Мільчакову загрожує довічне позбавлення волі.

За даними ООН, з початку російсько-української гібрідної війни на Донбасі в середині квітня 2014 року і до 15 травня 2017 року щонайменше 10 090 осіб, включаючи 2 777 цивільних осіб, були вбиті і 23 966 отримали поранення.

200 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям