RSS

«Ти чума прищава!», — депутат з блоку #Порошенко підняв руку на 16-річного блогера, який висвітлює корупційні схеми. Відео

июля 15, 2017

Депутат з БПП постійно тримав своєю рукою шию підлітка-блогера

Депутат з БПП постійно тримав своєю рукою шию підлітка-блогера

 

 

Депутат Києво-Святошинського району Олександр Паламарчук, який перебуває в Блоці Петра Порошенка, підійшов до блогера, який сидів на стільці, взяв його за вухо і почав погрожувати. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

16-річний школяр Сергій Чагаров активно висвітлює корупційні схеми розподілу землі в селі Гатне Київської області, за що отримує погрози з боку чиновників. Однак на останньому засіданні сесії ради один з депутатів застосував до підлітка силу.

Депутат Києво-Святошинського району Олександр Паламарчук брав участь у засіданні Гатненської сільради і підняв питання про висвітлення в Facebook дерибану земель школярем.

Політик, який перебуває в Блоці Петра Порошенка, підійшов до блогера, який сидів на стільці, взяв його за вухо і почав погрожувати.

Постійно стискаючи своєю рукою шию підлітка, депутат розповідав про те, що хлопчика будуть бити через його публікації.

Після скандального засідання потерпілий від рук Паламарчука Сергій Чагаров викликав поліцію, але копи Авакова відмовилися приймати у нього заяву… оскільки він неповнолітній.

В замітці, про яку говорив депутат, мова йшла про те, що Паламарчук з подругою-громадянкою РФ, катається за кордон у той час, як в зоні АТО гинуть українські вояки.

«Вважаю, що для людини, яка представляє інтереси України у складі Києво-Святошинської районної ради, це не припустимо. Якщо ти депутат, то твоя дружина повинна відмовитися від російського громадянства. І статтю 34 Конституції України про свободу слова ніхто не відміняв», — писав він.

664 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям