RSS

Представник президента Ірина Луценко: «Винеси козла! Винеси его нафиг!». Відео

октября 7, 2017

Lucenko-nov1 (1)

 

Представник президента Порошенка в парламенті Ірина Луценко в ході сутичок в Раді 5 жовтня 2017 року кричала депутату від БПП Олегу Недаві, щоб він «виніс козла», маючи на увазі нардепа від «Свободи» Юрія Левченка, повідомляє sprotiv.org.

Дане відео опублікувала нардеп від «Батьківщини» Альона Шкрум на сторінці в Facebook.

“На першому плані спиною до нас стоіть жінка — це пані Луценко, дружина ГенПрокурора. На задньому плані — Юрія Левченка тримає такий собі пан Недава — великий та громіздкий. Іра Луценко на відео кричить: «Олег! Олег, винеси козла! Олег! Недава…! Винеси козла! Винеси його нафіг!», — написала Шкрум.

При цьому вона зазначила, що Недава є «смотрящим» від соратника екс-президента Януковича Юрія Іванющенка, відомого також як Юра Єнакіївський.

«Він відповідає за маленький округ на Донбасі, за відбілювання Іванющенка, за закриття для нього кримінальних справ, за частину грошей для відновлення Донбасу, які зникають в чорні дірки багатьох кишень», — зазначила Шкрум.

На засіданні в четвер парламент мав розглянути законопроекти щодо реінтеграції Донбасу та про продовження дії закону про особливий порядок самоврядування в окремих регіонах Донецької та Луганської областей.

Першим поставили на розгляд законопроект №7163. Нардепи проголосували за його розгляд за скороченою процедурою.

«Самопоміч», яка виступає проти цього президентського законопроекту, скористалася відсутністю спікера Андрія Парубія і з боєм заблокувала президію Верховної Ради.

На думку нардепів цієї фракції, вказаний законопроект «легалізує Мінські домовленості, які підписували бойовики» і порушує Конституцію України.

1 480 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям