RSS

Смоленський теракт путіна: #Росія вирізала зі звіту запис вибуху

октября 25, 2017

terrorist-putin1-500x375

 

Запис надзвичайно різкого зростання тепла на борту літака Леха Качинського вилучили зі звіту польської комісії на прохання РФ.

Про це написала видання Gazeta Polska, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За інформацією Gazeta Polska, цей запис може свідчити про вибух на борту урядового ТУ-154 ще до удару літака об землю.

«Різкий стрибок температури складно раціонально пояснити будь-якими іншими причинами, ніж вибух, особливо коли він розпочав серію аварій, зареєстрованих на бортових приладах. Ці аварії сталися тоді, коли зафіксовано останній сигнал системи TAWS (система попередження про наближення землі). А тому, різке, незрозуміле зростання температури було не наслідком, а причиною зупинки роботи всіх найважливіших бортових систем ТУ-154», – підкреслює газета.

У статті також повідомляють, що параметрами польської «чорної скриньки» від самого початку зацікавилися росіяни та порадили попередній польській комісії вирізати частину запису.

«Цей 4,5-секундний фрагмент з різким зростанням температури, який було усунуто за ініціативою Росії, знайдено в матеріалах польської комісії з розслідування авіакатастрофи»,  – наголошує Gazeta Polska.

В теракті 10 квітня 2010 року на території Росії загинули всі 96 осіб, які перебували на борту польського урядового літака, зокрема тодішній президент Польщі Лех Качинський.

256 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям