RSS

Били прикладами по голові, — #поліція влаштувала облаву у київському хабі, відвідувачів забрали у військкомат. Відео

октября 28, 2017

police-new1-500x330

 

У Києві поліція влаштувала облаву у закладі «Jugendhub», де в ніч на 28 жовтня 2017 року проходив музичний захід, та затримала відвідувачів хабу, доправивши їх до відділку поліції та військкомату.

Про це йдеться у розповідях організаторів заходу та очевидців, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Інцидент стався близько 2 ночі, до закладу увірвалися передставники Нацполіції та нібито шукали наркодилерів, тих, хто намагався робити фотографії з місця події, били.
У Jugenhub’і заявили, що багатьох затриманих під час облави відвезли у відділення поліції, де вони перебувають і досі, або до військкомату на ДВРЗ.
«До відвідувачів застосовувалася надмірна фізична сила, є плями крові на підлозі. Вкрадено особисті речі, бар, техніка, одяг — все з клубу виносили мішками», — заявили у «Jugenhub».
Також представники закладу закликали зв’язатися з ними усіх, у кого є фото чи відеоматеріали з подіями під час інциденту, та терміново звернутися до «швидкої» для огляду, якщо внаслідок облави є побої.
Також у мережі повідомляють, що після облави поліцейські зібрали близько 30 осіб з числа відвідувачів вечірки, у яких під час обшуку нічого не знайшли, та відвезли до військкомату на вул. Зрошувальній, 17а, де тримають з 3 години ночі.
«Студентів та хлопців з донецькою пропискою начебто відпустили, у інших вимагають пройти медогляд та забрати повістку. На виході з військкомату стоять солдати», — йдеться у повідомленні.
За повідомленням у мережі, затриманих потроху відпускають з поліції.
Як повідомив представник юридичної компанії «Міллер» Масі Найєм, зі слів власників закладу ті, хто проводив обшуки та затримання, «не пред’явили жодного документу».
«Людей били прикладами по голові. Чомусь більшість з вечірки опинились у військкоматі. Це не передбачено жодним нормативним актом», — зазначив він.
Також він повідомив, що до хабу увірвалися люди у формі і бійці в масках зі зброєю, документи не пред’явили, окрім того бійці увірвалися у сусідні приміщення, які розміщені у цій будівлі.
«Поклали усіх людей на підлогу, почався обшук. Якщо хтось рухався, поліція вдавалася до сили — відвідувачів били берцями у живіт, по спині, погрожували зброєю, деяким дісталося прикладами автоматів по обличчю», — йдеться у повідомленні.
Затриманих у клубі — близько 50 осіб — везли до військкомату, деяких — на Герцена, 9.
Також силовики забрали усі мобільні телефони, почали виносити мішками одяг, оглядали усі сумки і витягали звідти техніку – забрали 2 ноутбуки, 1 планшет і фотоапарат.
Найєм повідомив, що адвокат юркомпанії збирає інформацію і готує документи, щоб подати відповідні заяви на відкриття кримінальної справи на правоохоронців.

223 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям