RSS

Росія керує «сепаратистами» на Донбасі аж до найдрібнішого підрозділу, – конгресмен CША Стів Рассел. Відео

ноября 30, 2017

okupacia1-500x391

 

«Ми вважаємо, що маємо пшеничні поля в Оклагомі! Господи! Вам треба побачити Україну!», — заявив конгресмен Стів Рассел, ділячись враженнями від свого візиту до України в інтерв’ю місцевому теле-шоу «Оклагомець». «Україна — унікальна країна. Вони годували хлібом весь світ», — додав він, повідомляє sprotiv.org.

«Водночас, як Вам відомо, Росія незаконно відрізала собі частини їх території — Крим, регіон Донбасу, який знаходиться на сході України, — наголосив Рассел. — Там вони фактично керують так званими „сепаратистами“, які насправді не є сепаратистами. Очевидно, що ними керує Росія аж до найдрібнішого підрозділу і дає їм обладнання».

«Росіяни фактично незаконно відрізали собі пару міст з територіями, пару регіонів, які за площею становлять третину Оклагоми. Просто відрізали і це — проблема», — сказав конгресмен.

Під час свого візиту, конгресмен відвідав 45-ту бригаду Національної гвардії Оклагоми, військові якої навчають українських військових.

Він так пояснив чому в США має хвилювати те, що відбувається в Україні:

«В НАТО є країни на сході Європи — Польща, Румунія, країни Балтії — якщо на них нападе Росія, це означатиме війну для Сполучених Штатів через НАТО».

«Саме тому нам не байдуже, — пояснив конгресмен. — Ми маємо переконатись, що ці країни можуть захистити себе і Росія ними не скористається, тому що якщо вони це зроблять, то через якусь невелику країну у нас можуть виникнути зобов’язання в рамках НАТО і може бути велика війна. Тому, наша гвардія з Оклагоми допомагає цьому запобігти і ми їм вдячні».

Рассел був глибоко вражений боротьбою України за незалежність: «українці відокремились від Радянського Союзу на початку 90-х, однак, цікаво, що коли говориш з ними, у них відчуття, що вони здобули справжню незалежність для себе лише протягом останніх років».

Українці «дивляться на Захід і хочуть майбутнього як демократичної, незалежної України. Мені приємно, що Оклагома відіграє роль в цьому, захищаючи їх», — зазначив конгресмен Стів Рассел.

211 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям