RSS

Суд відпустив додому «тітушок», що били майданівців в ніч вбивства Веремія

декабря 28, 2017

Dnepr-mento-titushki1-500x370

 

Шевченківський райсуд Києва відпустив з-під варти двох «тітушок» Олега Гебана і Сергія Костенка, обвинувачених в замаху на вбивство активістів Євромайдану.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала адвокат евромайданівців Вікторія Дейнека, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Черговий „подарунок“ під ялинку від Шевченківського р/с м. Києва (судді Мартинов, Лінник, присяжні) для потерпілих по злочинах Майдану! Змінили запобіжний захід Гебану Костенко на домашній арешт, сьогодні випустили з під варти!», — написала вона.

«Це епізод стосується замахів на вбивства тітушками мітингувальників 18.02.14 ввечері на перехресті вул. Володимирської і В. Житомирської (це після нападу на Веремія, те саме місце злочину)», — додала Дейнека.

Згідно з інформацією на сайті Шевченківського суду засідання відбулося о 15 годині.

Потерпілими вказуються: Сергій Павицький, Володимир Бабич, Євген Гарагуля, Ігор Чернецький, Андрій Наталенко, Тимур Казимов, Іван Любарський.

Як відомо, після трьох років суду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи «тітушок» Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія.

Веремія було вбито близько Михайлівській площі у Києві в ніч на 19 лютого 2014 року, в розпал сутичок з «майданівцями». За версією слідства, безпосередньо вбивство журналіста здійснив мешканець Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв.

Суд у справі про вбивство Веремія проходив у закритому режимі.

Адвокат матері Веремія Вікторія Дейнека упевнена, що у Крисіна є покровителі, і не виключено, що у правоохоронній системі.

У понеділок в центрі Києва зібралися учасники акції з вимогою справедливого вироку для керівника «титушок» Юрія Крисіна, причетного до побиття «майданівців» та вбивства журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія.

213 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям