RSS

Спонсор #Саакашвілі — олігарх #Курченко має охорону ФСБ. Відео

января 8, 2018

Kurchenko-rozhuk1-300x204

 

За даними журналістів Al Jazeera, у столиці РФ утікача супроводжують п’ять авто, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Український олігарх Сергій Курченко, який втік до Росії, посилив охорону після перестрілки на території елітного комплексу «Москва-Сіті». Про це йдеться в матеріалі Al Jazeera.

Перестрілка сталася ще  в листопаді 2017 в ресторані Crystal Ballroom в башті «Око», де святкував день народження чеченський бізнесмен. В тій самій будівлі розташований і офіс Курченка, йдеться у тексті.

Раніше російське видання The Insider писало, що кілька учасників інциденту зникли на авто Maybach (машина, на якій їздить олігарх), Toyota Land Cruiser (реанімаційний автомобіль) і Lexus.

Тепер Al Jazeera з посиланням на колишніх водіїв олігарха пише, що кортеж Курченка складається вже з п’яти машин і з ним завжди їздить лікар. Один з автомобілів обладнаний глушником зв’язку з радіусом 200 метрів.

Займаються охороною олігарха-утікача нібито бійці управління «А» Центру спеціальних призначень ФСБ.

Раніше Генпрокуратура України опублікувала відео, в яком викладені подробиці операції з викриття фінансування діяльності лідера партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі збіглим олігархом Сергієм Курченко.

Зокрема, в ролику присутній аудіозапис розмови Саакашвілі і Курченко, датована 20 листопада 2017 року.

232 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям